Prekių paieška


Pirmą kartą apie sužinojau iš...
Info: Your browser does not accept cookies. If you want to put products into your cart and purchase them you need to enable cookies.

Warning: Creating default object from empty value in /home/bodendorf/domains/ on line 128
(Mini-MP3-Player v2 ©Ute Jacobi)

Muzikiniai DVD arrow


Formatas: DVD

Metai: 2004
Kaina: 48.00 LTL

1. Today (as for me and my house)

"Play Sound"

2. Everlasting
3. You are Everything (everything I need)
4. The River
5. My Redeemer (into My Father’s House)
6. A Mighty Fortress Is Our God
7. Fortress 144
8. Refiner’s fire
9. Lead Us Lord (Dream Again)
10. Creation Calls
11. Faithful Father/Your Faithfulness
12. Great Is Thy Faithfulness
13. Hear From Heaven (2 Chronicles 7:14)
14. I See The Cross
15. Today (Reprise)

Papildomai: dokumentinės medžiagos apie koncertą, B. Doerksen šeimą, Brian’o komentarai apie šlovinimo tarnavimą, šeimą ir gyvenimą, atlikėjų interviu, specialus būgnų kameros video, ir kt.