Prekių paieška


Pirmą kartą apie sužinojau iš...
Info: Your browser does not accept cookies. If you want to put products into your cart and purchase them you need to enable cookies.

Warning: Creating default object from empty value in /home/bodendorf/domains/ on line 128

Muzikiniai DVD arrow


Formatas: DVD

Metai: 2002

Studija: Reunion Records, Inc

Pagaminta: JAV 

Kaina: 48.00 LTL


1. Step By Step/ Forever We Will Sing

2. Open The Eyes Of My Heart

3. Draw Me Close

4. O Come Let Us Adore Him

5. I Give You My Heart

6. Turn Your Eyes Upon Jesus

7. Above All

8. Breathe

9. Let It Rain

10. Agnus Dei

11. Awesome God

12. 40

13. Psalm 139 (Pasakojama)

14. I See You



Gyvai įrašytas video iš Michael W. Smith koncerto Skyreach Centre in Alberta, Kanadoje.

Šiame DVD yra dainų iš Michael W. Smith albumų Worship ir Worship Again.